Lokaler

Lokalene

Galleri Kampen eies og drives av cand.mag. Joronn Dahl. Galleriet har gjennom alle år bestrebet seg på å vise ubetinget kunstnerisk kvalitet av både norsk og utenlandsk samtidskunst. Gjennom årene har galleriet vært benyttet som konsulent for utsmykninger. Foruten separatutstillinger og enkelte kollektivutstillinger har Galleri Kampen til enhver tid et stort utvalg av samtidskunst

Galleriet er bygget i fire nivåer. De øverste utstillingslokalene er spesielt velegnet til større arbeider, både når det gjelder skulptur og maleri. De nederste, mer intime lokalene, er særlig anvendelige til grafikk, akvareller og tegninger.  Disse forskyvninger i nivåene gir galleriet en spesiell sjarm som publikum trives i. Arkitekt for Galleri Kampen har vært arkitekt MNAL Birger Dahl. Han har på en fortreffelig måte tilpasset arkitekturen til det karakteristiske trehusmiljøet på Kampen.

Galleri Kampen vil til enhver tid stå til Deres tjeneste som konsulent ved alle former for utsmykningsoppgaver.

Joronn Dahl Cand. mag.

Galleri Kampen ble startet i 1980 i leide lokaler og flyttet i 1984 til nybygget galleri i Norderhovgaten 30 Galleriet ligger på Kampen, den pittoreske bydelen ikke langt fra Munch-museet. Adkomsten til galleriet kan skje på følgende måter: buss 20 fra Majorstuen, buss nr. 60 fra Sentralstasjonen og T-banen til Ensjø eller Tøyen. Parkeringsmulighetene ved galleriet er gode.